Köszöntünk a Szokolyai Baptista Gyülekezet honlapján. Látogass el hozzánk személyesen is!

 

Idén először szervezünk angol-tábort, ahol lehet angolt, softballt és értékes dolgokat tanulni. Mindezt anyanyelvi tanárok és tolmácsok segítségével.
Alább találjátok a legfontosabb információkat, és a jelentkezési lapot.

FONTOS!

FONTOS!

Mikor: 2019 július 22-26, 9:00-15:00

Kiknek: ha a harmadik osztályt befejezted, de még nem vagy 17, Téged várunk

Hol: Baptista imaház és a sport pálya

Mennyibe kerül: 7000Ft/fő az egész hétre (ebéd és egyéb költségek fedezésére)

Felmérő: a tábor előtti vasárnap (21-én) 11:30-ra várunk minden táborozót egy gyors és fájdalommentes felmérőre; erre csak azért van szükség, hogy a csoportok elosztásánál könnyebb dolgunk legyen

Kérdés esetén kereshető: Jóföldi Bence (+36208862912), vagy Révészné Fülöp Alíz (+36208868502)

JÓ TUDNI

JÓ TUDNI

Ki szervezi a tábort: a Szokolyai Baptista Gyülekezet (szokolyaibaptista.hu), és az amerikai International Messengers önkéntesei (internationalmessengers.org)

Kik jönnek: a táborban a csoportokat igazi amerikaiak fogják vezetni magyar tolmácsok segítségével (minden tolmácsolva lesz)

Mi lesz a program: minden reggel énekléssel (angolul és magyarul) kezdjük a napot, majd csoportokra bomlunk. Minden csoportban lesz egy amerikai és egy tolmács. A délelőtti órákban sokat fogunk játszani, beszélgetni, és olvasni. Ebéd után (melynek költségét fedezi a tábor díja) softball-ozni fogunk. Ez a soprtpályán lesz egy rövid bemelegítés után. A szülők ide jöhetnek majd minden nap értetek, vagy innnen indulhattok majd haza.

 

Nyomtatás E-mail