Köszöntünk a Szokolyai Baptista Gyülekezet honlapján. Látogass el hozzánk személyesen is!

 

missziónk

Szolgálataink

Annak ellenére, hogy gyülekezetünk kis létszámú elkötelezett a községben lakók felé. Különböző programok révén igyekszünk kapcsolatot teremteni nemcsak a gyülekezeti tagokkal, hanem a kívülállókkal is. Szeretnénk megszólítani a gyermekektől kezdve a fiatalokat, a felnőtteket, a középkorúakat és az időseket is. 

Vasárnapi iskola

"Engedjétek hozzám jönni a gyermekeket..." (Márk 10,14)

HITOKTATÁS a Baptista Gyülekezet bibliaköri termében!

Kedves Szülők, Ovisok! Szeretettel hívunk és várunk minden kedves kisóvodást vasárnap délelőttönként, hogy együtt, kreatívan, játékos formában fedezhessük fel a Biblia üzenetét! Foglalkozásainkra szeretettel várunk minden ovis és általános iskolás korú gyerkőcöt, felekezetre való tekintet, vagy bármilyen egyéb feltétel nélkül! Ami minden alkalommal vár Rád, ha velünk tartasz: bibliai történetek – úgy, hogy Te is értsd! sok éneklés, játék kézműves, kreatív foglalkozás minden alkalommal

Helyszín: Baptista Imaház, Szokolya Időpont: minden vasárnap 9.30-tól kb. 10.45-ig (kivéve minden hónap első vasárnapja, amikor nincs foglalkozás) A csatlakozás folyamatos!

Szeretettel vár: Alíz valamint a bibliakör lelkes bibliakörösei

További információ: 20/886-8502 (Alíz)

Iskolai hitoktatás

A Szokolyai Cseh Péter Általános Iskolában hittanórákat tartunk elsőtől hatodik osztályos tanulók számára, azoknak, akik a baptista bibliaismeretet választották a kötelező hit és erkölcstan tantárgy keretében. 

A hittanóráinkat játékosan, kreatívan tartjuk. Tankönyvként az Életrevalók című tankönyvsorozatot használjuk.

Várunk minden gyermeket hittanóráinkon!

Szociális étkeztetés

A Baptista Szeretetszolgálat támogatásával évek óta osztunk ételt szociálisan rászorulók számára Szokolyán. Munkanapokon, a hét öt napján 12 órától kapnak melegételt mindazok, akik ezt igénylik. Az étkeztetés ingyenes! A szolgálatot Varga József és felesége Betti vezetik.

Az ételosztály helye: Szokolyai Művelődési Ház.

Ökumenikus imádkozás

Minden hónap második szerdáján 19 órától közösen imádkozunk a szokolyai református és katolikus testvéreinkkel közösen. Közbenjárunk településünkért, betegekért, a gyülekezetekért. Bátorítunk minden érdeklődőt kapcsolódjon be ebbe a szolgálatba. Az imádkozás helyszíne az imaházunk épülete.

Filmklub

Alkalmanként filmvetítéssel egybekötött vetítéseket szervezünk gyülekezetünk közösségi házában az Aradi u. 3 szám alatt. Olyan filmeket tekintünk meg, melyek keresztény értékeket hordoznak. A filmek után beszélgetünk a felvetett kérdésekről, gondolatokról. A filmklubok időpontját plakátokon hirdetjük!

Nyomtatás E-mail

Címünk: 2624 Szokolya, Dózsa György u. 3.

Videóajánló