Köszöntünk a Szokolyai Baptista Gyülekezet honlapján. Látogass el hozzánk személyesen is!

 

beszámoló

Gyermeknapi kirándulás Szokolyára és Királyrétre

2017. május 28-án, vasárnap a Szokolyai Baptista Gyülekezet várta a Kispesti Baptista Gyülekezet gyermekeit és hozzátartozóit egy közös istentiszteletre, azt követően közös ebédre, délután pedig egy közös kirándulásra a közeli Királyrétre.

 Az istentisztelet 10 órakor kezdődött. Merényi Zoltán helyi lelkipásztor imádságra hangoló áhítata és köszöntése után több ének és tanúságtétel hangzott el a kispestiek részéről Pollák Dávid lelkészgyakornok vezetésével.

 Ezt követően a gyermekek jöttek előre az emelvényre, akol a lelkipásztorok megáldották őket. Majd Mészáros Kálmán, a kispesti gyülekezet lelkipásztora vette át a szót, és egy vetített képes visszapillantást adott a gyülekezet múltjára. Az igehirdetés elsősorban a gyermekekhez szólt, majd a szülők Istentől kapott felelősségére mutatott rá. A szokolyai testvérek a délelőtti istentisztelet után egy nagyszerű szabadtéri közös bográcsgulyásos ebédre hívták meg a közel ötven fős kispesti testvériséget.

Ezt követően folytattuk utunkat a közeli (3 km) Királyrétre, ahol pihenhettünk, sportolhattunk, sétálhattunk, beszélgethettünk és énekelhettünk a csobogó vizű nagy patak, majd a tükörsima halastó partján. Este 6 óra körül indultunk vissza Budapestre.

Áldott hétvégét élhettünk át, amiért hálával tartozunk Istennek és köszönettel a szokolyai kedves testvéreinknek. Soli Deo gloria! 

Nyomtatás E-mail