Köszöntünk a Szokolyai Baptista Gyülekezet honlapján. Látogass el hozzánk személyesen is!

 

10. Bibliatábor

Júliusban tartotta hagyományos gyermektáborát a Szokolyai Baptista Gyülekezet 40 táborozóval.

A tábor témája az éltető víz volt, az óvodás és alsó osztályos csoportok a nap első felében vízi bibliai történetekkel foglalkoztak. Délutánonként többek között kreatív foglalkozásokkal, sportversenyekkel és arcfestéssel töltötték az időt a gyerekek, illetve a helyi képzőművész, Saxon-Szász János és felesége, Dárdai Zsuzsa művészet kritikus is ellátogatott hozzánk a Poliuniverzummal. Gyülekezetünk célja továbbra is, hogy szükséget töltsünk be Szokolyán, fizikait és lelkit, mivel a Szentírás ezt mondja: "Tudok szűkölködni, és tudok bővölködni is, egészen be vagyok avatva mindenbe, jóllakásba és éhezésbe, bővölködésbe és nélkülözésbe egyaránt. Mindenre van erőm Krisztusban, aki megerősít engem."/Fil.4:12-13/

Táborunk egy családi istentisztelettel zárult a megtelt imaházban, zsongott a gyerekek dalaitól, végül kiállítással és közös ebéddel zártuk az eddigi legjobb táborunkat.

Köszönjük az önkormányzat által felajánlott sátrat, a Baptista Szeretetszolgálatnak az édességeket, üdítőket, az önkénteseknek az ideszánt idejét!

További képek a galériában --->

Nyomtatás E-mail