Köszöntünk a Szokolyai Baptista Gyülekezet honlapján. Látogass el hozzánk személyesen is!

 

Virágvasárnapi közvetítés

Kedves Testvérek, és mindazok, akik kedvelik, követik gyülekezetünk eseményeit!


Mint tudvalevő, kormányrendelet alapján a járvány okozta rendkívüli helyzetre tekintettel nem lehet csoportos együttlétet tartani.

A gyülekezet elöljárói úgy döntöttek, hogy a technika adta lehetőségekkel élve átmenetileg online közösséget gyakorlunk. A televízió (okosTV), vagy számítógép segítségével mindenki otthonában hallgathatja, nézheti az igehírdetést. A most vasárnapi (5) abban is különleges lesz, hogy mindenki az otthonában veszi magához az emlékezés jegyeit. Ezt előre készítsék el a testvérek - megtört kenyeret és a bort- és kövessék a látott, hallott liturgiai folyamatot. Az énekek ismerősek, olvashatók, hallhatók, abba is kapcsolódjunk be.
A video elérhetősége a YouTube-on ezzel az URL kóddal lehetséges: https://youtu.be/oVusGID5WPs   Vagy a YT keresőbe a Baptista Gyülekezet Szokolya címet kell írni. A video neve:  Virágvasárnap Eucharistia 20200405 Ezt már most is megkereshetjük (és javasoljuk is), de aktív csak vasárnap 10 órától lesz. Ha valaki lekésne róla, a video lefutása után bármikor visszanézheti. Amennyiben kérdés merül fel, vagy segítségre lenne szükség, hívja Gyurik testvért. 20 9429426  vagy írjon E-mail-t: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyomtatás E-mail