Köszöntünk a Szokolyai Baptista Gyülekezet honlapján. Látogass el hozzánk személyesen is!

 

Szeretettel várjuk a gyerekeket idén is az angoltáborba Szokolyán! Időpont: 2024. július 15-19.

Délelőtt angol nyelvű és amerikai tanárok biztosítanak csoportfoglalkozást, délután pedig számos program közül választhatnak a gyerekek, lesz sport (softball és kosárlabda), kézműves foglalkozás és főzés is – mindez természetesen angolul. A délelőtti csoportfoglalkozásokhoz tolmácsot biztosítunk.

Alább találjátok a legfontosabb információkat, és a jelentkezési lapot.

FONTOS!

FONTOS!

Mikor: 2024. július 15-19, 8:30-15:30

Kiknek szól a tábor? Ha a harmadik osztályt befejezted, Téged várunk. Idén sincs felső korhatár.

Helyszín: Szokolyai baptista imaház (2624, Szokolya, Dózsa György u. 3.) és a sport pálya

Milyen angoltudás szükséges hozzá? Kezdőként is részt lehet venni, de természetesen magasabb angoltudás esetén még élvezetesebb, hiszen a gyerekek kipróbálhatják magukat anyanyelvi környezetben.

Költség: 27.000Ft/fő, mely tartalmazza a tábori részvételt, a tízórait és az ebédet. Ha anyagi támogatásra van szükséged, jelezd a jelentkezési lapon a megfelelő helyen. Ha szívesen támogatnád a tábort anyagilag, vagy bármilyen más formában, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Előjelentkezés: 2024. április 25-ig, kedvezményesen 25.000Ft/fő

Jelentkezés és fizetési határidő: 2024. május 31. vagy a megszabott maximális létszámkorlátig.

Szintfelmérés: A tábort megelőző napon szintfelmérésen vesznek részt a gyerekek (2024. júl. 14.). 11:30-ra várunk minden táborozót egy gyors szintfelmérésre, melyre a csoportok elosztásához van szükség. A szintfelmérő nem igazodik az iskolai tanulmányokhoz és nem függ össze az iskolai angol bizonyítvány eredményével.

Jelentkezési űrlap az oldal alján

JÓ TUDNI

JÓ TUDNI

Ki szervezi a tábort: a Szokolyai Baptista Gyülekezet (szokolyaibaptista.hu), és az amerikai International Messengers önkéntesei (internationalmessengers.org)

Mi lesz a program: program: minden reggel énekléssel (angolul és magyarul) kezdjük a napot, majd a délelőtt további része csoportfoglalkozásokkal telik. Minden csoportot amerikai tanár és magyar tolmács vezet. A délelőtti órákban élménypedagógiával összekötött Biblia tanulmányozás lesz, interaktív feladatokkal, játékkal. Ebéd után lesz lehetőség softball-ozni, kosarazni, kreatívkodni, és főzni tanulni is – mindezt természetesen angolul. Ezek a sportpályán, az iskola udvaron, valamint az imaházzal szembeni udvaron lesznek.

Jelentkezési határidő: május 31 (vagy a maximális létszám eléréséig)

Jelentkezési űrlap az oldal alján

Fizetés: Amennyiben a tábor díja átutalással kerül rendezésre, a közleménybe MINDENKÉPPEN kérjük beírni: adomány, angol tábor, táborozó neve.

Szokolyai Baptista Gyülekezet
10103898-80007600-01005001

Készpénzes fizetés esetén kérjük keresse Jóföldi Bencét. tel: 20/8862912

SZÜLŐKNEK

Angol délutánok: A tábor hetében a délutáni órákban (16.00-17.30) változatos témákban kerekasztal beszélgetést tartunk angol nyelven azoknak a szülőknek, akik szeretnék gyakorolni kicsit a nyelvet vagy szívesen beszélgetnek szülőket érintő, érdekes témákról tolmácsolás segítségével. További információkkal később jelentkezünk.

Bármilyen kérdés esetén kereshető: Jóföldi Bence (+36208862912 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), vagy Varga Mária (+36703345649 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Házirend: A táborban résztvevők és törvényes képviselőik a jelentkezés leadásával kijelentik, hogy a házirendet elolvasták, és az abban leírt szabályokat elfogadják és betartják

Szeretettel várjuk a gyerekeket!

A szervezői csapat nevében: Varga Mária és Jóföldi Bence

Ha az alábbi jelentkezési felület rosszul jelenne meg, itt is eléred: https://forms.gle/WjbJVhDvHoLHFgFt7

Nyomtatás E-mail