Köszöntünk a Szokolyai Baptista Gyülekezet honlapján. Látogass el hozzánk személyesen is!

 

Idén második alkalommal szervezünk angol-tábort Szokolyán, ahol lehet angolt, softballt és értékes dolgokat tanulni. Mindezt anyanyelvi tanárok és tolmácsok segítségével.

Alább találjátok a legfontosabb információkat, és a jelentkezési lapot.

FONTOS!

FONTOS!

Mikor: 2022 június 20-24, 9:00-15:30

Kiknek: ha a negyedik osztályt befejezted, de még nem vagy 18, Téged várunk

Hol: Szokolyai baptista imaház és a sport pálya

Mennyibe kerül: 12000Ft/fő az egész hétre (ebéd és egyéb költségek fedezésére). Testvéreknek az ár 10000Ft/fő. Ha támogatásra van szükséged, jelezd nekünk valamilyen formában. Ezek az árak a gyülekezetünk támogatásának köszönhetően ilyen alacsonyak. Ha szívesen támogatnád a tábort a részvételi díjnál nagyobb összeggel, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Felmérő: a tábor előtti vasárnap (19-én) 11:30-ra várunk minden táborozót egy gyors és fájdalommentes felmérőre; erre csak azért van szükség, hogy a csoportok elosztásánál könnyebb dolgunk legyen

Kérdés esetén kereshető: Jóföldi Bence (+36208862912 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), vagy Gáspár Botond (+36202376424)

JÓ TUDNI

JÓ TUDNI

Ki szervezi a tábort: a Szokolyai Baptista Gyülekezet (szokolyaibaptista.hu), és az amerikai International Messengers önkéntesei (internationalmessengers.org)

Kik jönnek: a táborban a csoportokat igazi amerikaiak fogják vezetni magyar tolmácsok segítségével (minden tolmácsolva lesz)

Mi lesz a program: minden reggel énekléssel (angolul és magyarul) kezdjük a napot, majd csoportokra bomlunk. Minden csoportban lesz egy amerikai és egy tolmács. A délelőtti órákban sokat fogunk játszani, beszélgetni, és valamennyit még olvasni is. Ebéd után (melynek költségét fedezi a tábor díja) softball-ozni fogunk. Ez a soprtpályán lesz egy rövid bemelegítés után. A szülők ide jöhetnek majd minden nap értetek, vagy innnen indulhattok majd haza.

Ha az alábbi jelentkezési felület rosszul jelenne meg, itt is eléred: https://forms.gle/RYM99sQtPRMm7w2T6

Nyomtatás E-mail