Köszöntünk a Szokolyai Baptista Gyülekezet honlapján. Látogass el hozzánk személyesen is!

 

Idén immár harmadik alkalommal lesz angol-tábor Szokolyán, ahol lehet angolt, softballt és értékes dolgokat tanulni. Mindezt anyanyelvi tanárok és tolmácsok segítségével.

Alább találjátok a legfontosabb információkat, és a jelentkezési lapot.

FONTOS!

FONTOS!

Mikor: 2023 július 17-21, 9:00-15:30

Kiknek: ha a harmadik osztályt befejezted, Téged várunk. Idén felső korhatár nincs.

Hol: Szokolyai baptista imaház (2624, Szokolya, Dózsa György u. 3.) és a sport pálya

Mennyibe kerül: 20000Ft/fő az egész hétre (ebéd, uzsonna és egyéb költségek fedezésére). Ha anyagi támogatásra van szükséged, jelezd a jelentkezési lapon a megjegyzés mezőben. A tábor díja a gyülekezetünk támogatásának köszönhetően ilyen alacsony. Ha szívesen támogatnád a tábort anyagilag, vagy bármilyen más formában, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Felmérő: a tábor előtti vasárnap (19-én) 11:30-ra várunk minden táborozót egy gyors és fájdalommentes felmérőre; erre csak azért van szükség, hogy a csoportok elosztásánál könnyebb dolgunk legyen; ne tartson ettől senki, tényleg csak azt a célt szolgálja, hogy jobban érezd magad majd a csoportodban

Kérdés esetén kereshető: Jóföldi Bence (+36208862912 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), vagy Gáspár Botond (+36202376424)

Jelentkezési űrlap az oldal alján

JÓ TUDNI

JÓ TUDNI

Ki szervezi a tábort: a Szokolyai Baptista Gyülekezet (szokolyaibaptista.hu), és az amerikai International Messengers önkéntesei (internationalmessengers.org)

Kik jönnek: a táborban a csoportokat igazi amerikaiak fogják vezetni magyar tolmácsok segítségével

Mi lesz a program: minden reggel énekléssel (angolul és magyarul) kezdjük a napot, majd csoportokra bomlunk. Minden csoportban lesz egy amerikai és egy tolmács. A délelőtti órákban sokat fogunk játszani, beszélgetni, és valamennyit még olvasni is. Ebéd után (melynek költségét fedezi a tábor díja) legtöbbet softball-ozni fogunk, de lesz lehetőség más csapatsportra is. Ezek a sportpályán lesznek egy rövid bemelegítés után. A szülők ide jöhetnek majd minden nap értetek, vagy innnen indulhattok majd haza. A hazaengedéshez kérünk szépen a jelentkezésnél engedélyt.

Jelentkezési határidő: július 3 (utána az ebédet nem tudjuk garantálni)

Jelentkezési űrlap az oldal alján

Fizetés: Amennyiben a tábor díja átutalással kerül rendezésre, a közleménybe MINDENKÉPPEN kérjük beírni: adomány, angol tábor, táborozó neve.

Szokolyai Baptista Gyülekezet
10103898-80007600-01005001

Ha az alábbi jelentkezési felület rosszul jelenne meg, itt is eléred: https://forms.gle/Xx5zZHK8EXZi6Fag9

Nyomtatás E-mail